Ski Service

Ai grijă de echipamentul tău sau închiriaza unul servisat la timp. Un cant corect ascuțit si o talpă ceruită îți vor crește încrederea in forțele tale.
Nu neglija întreținerea echipamentului de schi/snowboard, diferența este semnificativă.
Vei reduce, totodată, riscul unor căzături și accidentări, in situația unei pârtii înghețate. Vino la Rarău Rental și acest aspect va fi rezolvat în cel mai profesionist mod.

SERVICII OFERITE

Prețuri

Service, Reparații schiuri/snowboard folosind utilaje profesionale sau manual.

SERVICE complet

Ai o întrebare?

Sună-ne sau lasă numărul de telefon, iar noi te sunăm înapoi
Luni-Duminică: 08:00 - 19:00
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru web. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Inchiriere pentru intreg sezonul 2021/2022

Echipamentul copilului tău se învechește sau rămâne nepotrivit. Ai nevoie de întreținere și servirsare cel puțin o dată pe sezon. Trebuie să-l depozitezi în afara sezonului.Echipamentul se devalorizează și îl revinzi la un preț mult mai mic decât cel cu care l-ai cumpărat.

Uita de toate aceste probleme alegând opțiunea închirierii pe sezon !!! Rarău Rental a pregătit pentru cei mici un stoc de 100 seturi pentru schi (schi, clăpari și bete) și 30 de seturi pentru snowboard (snowboard și boots) în vederea închirierii pentru întreg sezonul. Oferta este disponibila începând din 06.12.2021 până la epuizarea stocului alocat.

Până la deschiderea pârtiei de schi Rarău, preluarea echipamentului se poate face doar în fiecare zi de sâmbăta intre orele 10 – 15 direct de la centrul nostru de închiriere din strada Izvorul alb, km.5, Câmpulung Mold. (baza pârtiei de schi Rarău) sau în orice alta zi în urma unei programări telefonice.

Inchiriere pentru intreg sezonul 2021/2022

Echipamentul copilului tau se invecheste sau ramane nepotrivit. Ai nevoie de intretinere si servisare cel putin o data pe sezon. Trebuie sa-l depozitezi in afara sezonului.Echipamentul se devalorizeaza si il revinzi la un pret mult mai mic decat cel cu care l-ai cumparat.

Uita de toate aceste probleme alegand optiunea inchirierii pe sezon !!!
Rarau Rental a pregatit pentru cei mici un stoc de 100 seturi pentru schi (schi, clapari si bete) si 30 de seturi pentru snowboard (snowboard si boots) in vederea inchirierii pentru intreg sezonul.
Oferta este disponibila incepand din 06.12.2021 pana la epuizarea stocului alocat.

Pana la deschiderea partiei de schi Rarau, preluarea echipamentului se poate face doar in fiecare zi de sambata intre orele 10 – 15 direct de la centrul nostru de inchiriere din strada Izvorul alb, km.5, Campulung Mold. (baza partiei de schi Rarau) sau in orice alta zi in urma unei programari telefonice.

Tel. 0741187630 sau email contact@raraurental.ro